Bekijk nu de Injustice 2 livestream

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

Bekijk nu de Injustice 2 livestream

Bekijk nu de Injustice 2 livestream

*update* De stream is inmiddels tot een einde gekomen. Je kunt deze spoedig terug gaan kijken.

Op Beam gaan we live met Injustice 2. Met een vieze nasmaak in onze monden na de film Batman vs. Superman is het aan ons om nu dit geweldige gevecht eens echt uit te gaan vechten. We spelen de singleplayer van de game en zullen behoorlijk wat personages aan ons voorbij laten gaan. Kom jij kijken? Ga dan snel naar Beam of zie de stream hier beneden! Vanaf 14.00 zijn we live…

Injustice 2, gemaakt door NetherRealm Studios, is het door superkrachten omgeven vervolg op de populaire game Injustice: Gods Among Us waarmee spelers de ultieme versie van hun favoriete DC personages kunnen bouwen en verbeteren. De game beschikt over een enorme line-up van DC superhelden en superschurken. Injustice 2 vervolgt het epische filmische verhaal dat in Injustice: Gods Among Us begon als Batman en zijn bondgenoten hard werken om de uiteengevallen maatschappij weer samen te brengen, terwijl ze moeten vechten tegen diegenen die het regiem van Superman willen herstellen. Middenin deze chaos verschijnt een nieuwe bedreiging die het bestaan van de aarde in gevaar brengt.


All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.