Benelux edition Thief bevat exclusieve missie en booster pack

Benelux edition Thief bevat exclusieve missie en booster pack

Square Enix en Eidos-Montréal kondigen vandaag aan dat de Benelux edition van Thief de volgende exclusieve extra inhoud zal bevatten:

The Bank Heist
In deze missie infiltreert de Meesterdief de Stonemarket First Bank om een felbegeerd erfstuk te bemachtigen. Deze zwaar bewaakte en verraderlijke plek staat bekend als ondoordringbaar, maar dat staat op het punt te veranderen…

· Een uitdagende missie die het uiterste vergt van je jatvaardigheden.
· Wees beveiligingsmaatregelen te slim af die alleen in deze missie te vinden zijn.
· Zoek naar de unieke buit van de bank en vele andere geheimen!
· Deze missie is een eerbetoon aan de bankmissie in Thief II: The Metal Age.

Booster Pack
Krijg toegang tot een exclusieve verzameling optionele in-game consumables die je krachtiger maken en waarmee je sneller door de game kunt gaan.

Alleen de eerste oplage van Thief is beschikbaar als Benelux Edition. Wanneer deze editie is uitverkocht is de game alleen nog verkrijgbaar als reguliere editie zonder de hierboven genoemde extra inhoud. Thief is verkrijgbaar vanaf 28 februari 2014 voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.