Thief brengt Thief 101-trailer

Thief brengt Thief 101-trailer

Thief van Eidos-Montréal is goud gegaan en zal daarom later deze maand in handen komen van alle potentiële meesterdieven. Om dit te vieren is er een gloednieuwe video met de naam ‘Thief – 101 trailer’ verschenen waarin je alles wat je moeten weten over Thief te weten kunt komen.
Het zit erop, Thief is goud. Het is bijna tijd voor de fans om opnieuw hun hart te verliezen aan Thief, en voor nieuwkomers om eindelijk te zien waar het om te doen is. Thief is een van de grondleggers van het stealth-genre en we zijn trots om op zo’n geliefde serie te hebben gewerkt en te kunnen zeggen dat meesterdief Garrett terug is.

– Producer Stephan Roy.

Thief is de tweede game van Eidos-Montréal, de studio die met hun vorige Deus Ex: Human Revolution ook al nieuw leven heeft ingeblazen in een klassieke, veelgeprezen serie. Thief is verkrijgbaar vanaf 28 februari 2014 voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.