Benut een volledig arsenaal slagen en strategieën in Mario Tennis Acces

Mario Tennis Aces

Nintendo Switch
7.4

Goed

Benut een volledig arsenaal slagen en strategieën in Mario Tennis Acces

Benut een volledig arsenaal slagen en strategieën in Mario Tennis Acces

Benut een volledig arsenaal slagen en strategieën in spannende tenniswedstrijden met vrienden, familie en populaire personages uit het Paddenstoelenrijk. Mario Tennis Aces is een van de meest robuuste Mario-sportspellen ooit, met een lokale multiplayerstand voor maximaal vier spelers (hiervoor zijn aanvullende, apart verkochte accessoires vereist), een online-multiplayerstand* en een verhalende stand met uitdagende eindbaasgevechten. De even intuïtieve als diepgaande gameplay zorgt voor spannende wedstrijden in de huiskamer – of waar dan ook, dankzij de veelzijdigheid van de Switch. In Sla je slag kunnen spelers met hun Joy-Con-controllers zwaaien alsof het tennisrackets zijn. Mario Tennis Aces verschijnt op 22 juni exclusief voor de Nintendo Switch.
Binnenkort verschijnt een gratis Mario Tennis Aces-demo, waarover later meer wordt onthuld. Spelers kunnen voordat de game uitkomt gedurende een bepaalde tijd aan online-wedstrijden deelnemen. Voor deelname hoeven spelers alleen maar de demo te downloaden in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.