Bereid je voor op een winterse Forza Horizon 3 avontuur met Blizzard Mountain

Forza Horizon 3

Xbox One
9.1

Geweldig

7.5

User Avg

Bereid je voor op een winterse Forza Horizon 3 avontuur met Blizzard Mountain

Bereid je voor op een winterse Forza Horizon 3 avontuur met Blizzard Mountain

Maak de winterbanden klaar en pak je beste windjas omdat Blizzard Mountain lonkt! De Blizzard Mountain Expansion voor Forza Horizon 3 komt 13 december uit en bevat Forza’s eerste – sneeuw,ijs, extreme hoogtes en sneeuwstormen om spelers uit te dagen in hun zoektocht om King of the Mountain te worden.

Deze gloednieuwe campagne daagt spelers uit om te strijden in een reeks van spannende gebeurtenissen met het uiteindelijke doel om King of the Mountain te worden. Met meer dan 50 nieuwe events en challenges om aan deel te nemen, test de uitbreiding de vaardigheden van de chauffeurs onder extreme weersomstandigheden en gloednieuw race types, waaronder Hill Climb, Descent en Blizzard race-events. Daarnaast zullen spelers in staat zijn om deel te nemen aan nieuwe Bucket List Blueprint en Rivals events, evenals 28 nieuwe Xbox Live Achievements te verdienen ter waarde van 500 Gamerscore punten.

Blizzard Mountain is een berg paradijs voor auto fans, vol avontuurlijk terrein en uitdagende rijomstandigheden. Nieuwe gebieden, zoals het extreme sports sneeuwpark en een enorme bevroren meer maken dit de ultieme besneeuwde playground voor spelers. Bovendien zullen spelers bonus boards vinden om te smashen, mooie plekjes om te genieten en een gloednieuw verborgen Barn Find voertuig. Blizzard Mountain introduceert ook zeven nieuwe auto’s in de game (plus de eerder genoemde Barn Find), inclusief de ongelooflijke 2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX, de 2016 Nissan Titan Warrior Concept, klassieke rally auto’s en nog veel meer.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.