Beste Call of Duty spelers van de Benelux gezocht voor launch event Call of Duty: Ghosts

Beste Call of Duty spelers van de Benelux gezocht voor launch event Call of Duty: Ghosts

Op 4 november organiseren Activision Publishing en Veronica TV de exclusieve launch party voor de wereldwijde release van Call of Duty: Ghosts op het forteiland Pampus. Alle aanwezigen op het eiland kunnen de game daar spelen, daarnaast vindt er nog een speciale competitie plaats die vandaag is aangekondigd op www.callofdutytime.com.

In totaal gaan zes squads, met elk een bekende teamleider, de strijd aan om zichzelf de onbetwiste kampioenen van het Call of Duty: Ghosts launch event te kunnen noemen. Inmiddels zijn Dennis Weening (#GhostsDW), Arie Koomen (#GhostsArie), DJ Tony Star (#GhostsStar), Jamie Westland(#GhostsJW), Ruud Feltkamp (#GhostsRuud) en Negativ (#GhostsNega) aan het scouten naar Call of Duty talent via hun social media-kanalen. Om een plek te winnen in de squads plaatst men een bericht op Twitter met hashtag #callofdutytime en de unieke hashtag voor elke squadleader, en natuurlijk waarom zij een deel van de squad willen zijn.

Eenmaal geselecteerd wacht de squadleden op de avond van 4 november een ware veldslag waar maar één winnend squad uit gaat komen. De winnende squad neemt zes Call of Duty: Ghosts Prestige Editions (en nog veel meer) mee naar huis. Succes!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.