Bestorm de D-day stranden in World of Tanks

World of Tanks

PC PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
7.9

User Avg

Bestorm de D-day stranden in World of Tanks

Bestorm de D-day stranden in World of Tanks

Wargaming kondigt update 9.7 voor World of Tanks aan. Er zijn verbeterde Team Battles, nieuwe lijn aan Franse tanks en ook is de map Overlord toegevoegd. De historische map Overlord is geïnspireerd op de D-Day stranden in Normandië. Spelers zullen in een chaotische omgeving worden gedropt die vol met uitrokende wrakken, kapotte landingsboten en vechtende vijanden die de heuvels proberen te bereiken.

Team Battles zullen voortaan bestaan uit permanente teams. Teams kunnen nu tot 12 leden hebben en met 7 tegelijkertijd spelen. Ook kunnen zij het na 20 rondes te hebben gespeeld een naam en logo geven. Tot slot zijn er ook leaderboards bijgekomen waardoor men mee kan doen in een van de 6 leagues die wereldwijd gespeeld worden.

Balansen zijn aangepast zodat nieuwere en medium spelers iets meer op kunde worden ingedeeld. Tier 1, 2 en 3 spelers die net beginnen zullen bij reguliere matches eerder bij elkaar ingedeeld worden en hetzelfde voor de meer ervarende spelers; zodat nieuwe spelers niet overrompeld worden. De Franse lijn wordt aangevuld met twee lichte en vijf medium tanks. Een voorbeeld is de Tier 9 AMX 30 die de eerste prototype was van een zeer mobiele tank met een effectieve lange afstand kanonnen en de tier 10 AMX 30 B die heel snel is met een grote gezichtsveld en zware vuurkracht. De zes voertuigen die nu in HD speelbaar zijn: E 100, ELC AMX, IS-4, Jagdpanzer E 100, Pz.Kpfw. IV Ausf. H, en T26E4 SuperPershing.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.