World of Tanks krijgt een racemodus

World of Tanks krijgt een racemodus

Wargaming maakt bekend dat World of Tanks een “Tank Rally” modus erbij krijgt. Hiermee kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in een racetrack vol met obstakels en explosieve acties van 29 september tot 13 oktober.

In deze modus kunnen spelers in teams van drie personen tegen elkaar racen in de, speciaal hiervoor aangepaste, “Port” map. Terwijl spelers proberen om als eerste over de finishlijn te gaan is het ook de bedoeling om de tegenstanders uit te schakelen, er zijn namelijk ramps, explosieven en andere interactieve objecten op de baan. Om lekker te kunnen racen is er een speciaal hiervoor gebouwde M24 Chaffee Sport tank beschikbaar gemaakt die voor alle spelers gratis ter beschikking wordt gesteld.

Mocht je een race winnen krijg je een special in-game medal genaamd “Racer 2014” en een aantal combat missies waarmee je XP en credits kunt winnen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.