Crew introductie in World of Tanks: Xbox 360 Edition

Crew introductie in World of Tanks: Xbox 360 Edition

Wargaming maakt vandaag bekend dat Update 1.1 voor“World of Tanks: Xbox 360 Edition zojuist live is gegaan in Europa, Noord-Amerika en Rusland. Dit is de eerste content update sinds dat de game is uitgekomen en het bevat het Crew Systeem, een nieuwe Himmelsdorf-map en vijf Britse medium tanks.

Crews zijn essentieel voor een succesvol tankgevecht. De crew wordt geleidt door een primaire Tank Commander en voor een optimale tankbesturing is een gedeeltelijke of compleet getrainde crew noodzakelijk. De crew kun je uitbreiden met behulp van XP die je na elk gevecht behaald. Elke crewmember heeft bepaalde skills en perks die spelers naar hun wensen kunnen inzetten. De nieuwe Himmelsdorf-arena is, dankzij haar doolhof aan straatjes en pleintjes, een ideale map voor Britse medium tanks als de Cromwell, Comet, Centurion I, Centurion 7/1, FV4202.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.