Historie komt tot leven in World of Tanks “New Frontiers”

Historie komt tot leven in World of Tanks “New Frontiers”

Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat Update 9.0, beter bekend als “New Frontiers” voor World of Tanks zojuist wereldwijd live is gegaan. Deze update is slechts het begin van de grote oppoetsbeurt die World of Tanks dit jaar krijgt. Alle mappen, tanks en in-game objecten krijgen verbeterde graphics. Daarnaast verschijnen er ook high definition modellen op tien voertuigen en de langverwachte Historical Battles game modus.

In de New Frontiers worden de America M4 Sherman, Soviet T-54, and German Tiger I vervangen door high definition modellen met bijbehorende texturen. Ook zullen er nieuwe physics onderdelen worden toegevoegd waaronder het afblazen van een koepel door het opblazen van de ammunitie opslag; wat een diepere en intensere gevecht oplevert. In de nieuwe Historical Battles game modus kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in een aantal iconische tankveldslagen uit de Tweede Wereldoorlog. Deze zullen plaatsvinden in de volgende mappen: Operation Spring Awakening, The Battle of Kursk, en de Ardennes Breakthrough.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.