World of Tanks: Xbox 360 Edition komt uit op 12 februari

World of Tanks: Xbox 360 Edition komt uit op 12 februari

Wargaming heeft vandaag aangekondigd dat World of Tanks: Xbox 360 Edition wereldwijd uitkomt op 12 februari 2014. World of Tanks: Xbox 360 Edition is speciaal ontwikkeld voor de Xbox 360 en zal het handelsmerk van de franchise aan miljoenen Xbox Live leden wereldwijd bieden, de 15 versus 15 ‘team-based’ tactische online tankactie, via het free-to-play met Gold model.

World of Tanks: Xbox 360 Edition is uitgegeven door Microsoft Studios en ontwikkeld door Wargaming West (voormalig Day 1 Studios). De game zal digitaal te downloaden zijn en is free-to-play voor Xbox Live Gold leden. Voor alle andere Xbox Live leden zal er een 7-daagse probeerperiode beschikbaar zijn. De titel bevat nieuwe controls, integratie met Xbox Live toepassingen zoals friends, parties, achievements en een speciale interface die ontworpen is voor ervaringen op het grote scherm. De game zal ook in-game aankopen bevatten, zoals premium tanks, verbruiksartikelen en premium accounts om je ervaringspunten een boost te geven.

Tijdens de release zal“World of Tanks: Xbox 360 Edition meer dan 100 iconische tanks bevatten van drie verschillende naties – de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De game zal in de toekomst uitgebreid worden met additionele tanks, naties en nog veel meer. Wil je meer weten? Lees dan onze preview nog eens.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.