Bethesda zoekt werknemers voor next-gen RPG

Bethesda zoekt werknemers voor next-gen RPG

Gaat Fallout 4 er nu wel of niet komen? De geruchten stromen over het web, de aankondiging blijft uit. Nu gooit Bethesda zelf nog eens een extra druppel olie op het vuur door een vacature te plaatsen waarin ze zoeken naar een getalenteerde programmeur voor een next-gen RPG.

Bethesda Game Studios is looking for talented programmers to join our team that is pushing the bleeding-edge of RPG development for the PC and consoles. In this role the Game Programmer will write and develop application specific code based on design requirements. The Game Programmer will work closely with artists, lead engine programmers, designers and producers to implement game features.

Ontwikkelervaring op de huidige, alsook de next-gen consoles is een pré. Ook is er een vacature verschenen waarin Bethesda zoekt naar een Quest Designer. Deze persoon zal de verantwoordelijkheid krijgen om missies te bedenken, ze uit te werken en te zorgen dat ze kloppen in het volgende project van de ontwikkelaar. Is Fallout 4 dan toch op komst?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.