Beyond Good and Evil 2 komt er dan toch echt aan

Beyond Good and Evil 2

PC PlayStation 4 Xbox One

Beyond Good and Evil 2 komt er dan toch echt aan

Beyond Good and Evil 2 komt er dan toch echt aan

Jawel, je leest het goed. Beyond Good and Evil 2 is echt in ontwikkeling! Dit heeft Rayman-bedenker Michel Ancel bevestigd. Ancel gaat zijn tijd bij Ubisoft Montpellier verdelen met een nieuwe indiestudio die hij zelf op heeft gericht. Wild Sheep Studio heeft al dertien werknemers in dienst en er is een game in de maak waar we binnenkort meer over krijgen te weten. Toen Ancel gevraagd werd hoe het zat met de tweede Beyond Good and Evil gaf hij aan dat Ubisoft Montpellier aan diverse games werkt. Beyond Good and Evil 2 is er daar één van. Xavier Poix van Ubisoft loopt in ieder geval al te hypen.

Het is onmogelijk om het origineel na te maken. Die game weet alle generaties aan te spreken en is een inspiratie voor veel andere games. Het is nog te vroeg om de eerste details naar buiten te brengen, maar we gaan er alles aan doen om van Beyond Good and Evil 2 een game te maken die de grenzen in het genre gaat verleggen. Daarnaast zal het spel, in combinatie met de next-gen technologie echt iets verrassends, innovatiefs en uitmuntends af gaan leveren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.