Bigben en Kylotonn kondigen WRC 7 aan

Bigben en Kylotonn kondigen WRC 7 aan

Bigben en Kylotonn kondigen WRC 7 aan, de officiële videogame van het 2017 FIA World Rally Championship (WRC). De game verschijnt komend najaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De afgelopen twee jaar zijn meer dan een miljoen games onder de WRC-licentie verkocht. De Franse studio Kylotonn zal alle opgedane ervaring gebruiken voor een meer precieze, extreme en realistische rallygame. Hierdoor krijgen spelers dit jaar nog meer het gevoel aan de echte races deel te nemen.

WRC 7 zal nog meer nadruk leggen op de dynamische World Rally Cars die in 2017 debuteren, inclusief de Hyundai i20 van Thierry Neuville, Dani Sordo en Hayden Paddon (in 2017 al twee overwinningen in vijf evenementen voor Hyundai Motorsport) die schittert in de trailer genaamd “The Beauty and the Beast”.
Dit jaar zijn de regels van het World Rally Championship verandert en de wagens waarin de coureurs deelnemen krachtiger en agressiever. Deze eigenschappen, versterkt door verbazingwekkende aerodynamica en verbeterde handling, zullen de rally’s nog spectaculairder maken. De extra kracht in de wagens zorgt ervoor dat het sturen en racen met de controller echter dan ooit voelt. De nieuwe WRC 7-wagens zijn agressief, luidruchtig en uiterst wendbaar. Daarmee vormen ze een nieuwe uitdaging voor spelers, die tegen elkaar kunnen racen om cruciale tienden van seconden van hun tijden te schaven op het asfalt, de modder en de sneeuw van de 13 rally’s in het WRC-kampioenschap. Spelers krijgen de kans om te spelen met hun favoriete WRC-coureurs en –wagens uit het seizoen 2017, inclusief Sébastien Ogier (Ford Fiesta WRC), Kris Meeke (Citroën C3 WRC) en Jari-Matti Latvala (Toyota Yaris WRC).

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.