Bigben kondigt E3-line-up aan

Bigben kondigt E3-line-up aan

Vandaag onthult Bigbent de plannen voor aanwezigheid op de E3 2018, die van 12 tot 14 juni plaatsvindt in het Los Angeles Convention Center. Tijdens dit grootste videogame-evenement van het jaar laten Bigben en Nacon, het merk van Bigben voor pc- en PlayStation 4-accessoires, je kennismaken met hun komende producten.

Journalisten kunnen een spectaculaire line-up van komende games ontdekken, waarbij de ontwikkelaars van de verschillende studio’s ook aanwezig zijn:

The Sinking City (Frogwares): Een game die draait om actie en onderzoek in de spookachtige, half verzonken stad Oakmont, geïnspireerd door het werk van H.P. Lovecraft.
Om bezoekers volledig onder te dompelen in de duistere sfeer van Oakmont, zijn Chtulhu-aanbidders uit The Sinking City op de stand aanwezig. Bezoekers kunnen vele prijzen winnen door selfies met deze volgelingen te delen op Twitter: #TheSinkingCity!

V-Rally 4 (Kylotonn Racing Games): De legendarische off-road-race-licentie is terug, en voor de eerste keer kan het publiek hands-on gaan met een speelbare versie. V-Rally 4 beproeft je zenuwen, zintuigen en reflexen in 5 verschillende spelstanden (Rally, V-Rally Cross, Hillclimb, Extreme-Khana en Buggy).

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr (Neocore Games): De ontwikkelaars presenteren de nieuwste versie van deze Action-RPG, waarin je als een Inquisitor tegen Chaos strijdt.

Warhammer: Chaosbane (EKO Software): Deze Action-RPG in de Warhammer Fantasy-wereld is exclusief speelbaar voor genodigden. De game vindt plaats in de Old World, een duister en bloederig continent dat is verwoest door de oorlogen tegen Chaos.

Tijdens de E3 presenteert Nacon zijn nieuwe accessoires voor pc- en PS4-gamers. Het merk heeft alles op alles gezet om spelers optimale controle over de nieuwste games te bieden, en heeft daarvoor heel wat verrassingen in petto, inclusief nieuwe muizen, toetsenborden, controllers en streamingapparatuur, allemaal completer en innovatiever dan ooit.

Ook aan Nintendo Switch-spelers is gedacht, zij kunnen alle nieuwe producten ontdekken die zijn ontworpen om de console te verplaatsen en beschermen en tegelijkertijd de game-ervaring te verbeteren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.