Binnenkort ruilen en vechten met andere spelers in Pokémon Go

Pokémon Go

Mobile
8.4

User Avg

Binnenkort ruilen en vechten met andere spelers in Pokémon Go

Binnenkort ruilen en vechten met andere spelers in Pokémon Go

Er gaan leuke dingen gebeuren in Pokémon Go. In een interview met Vice’s Waypoint geeft Niantic CEO John Hanke laten weten dat er flink wat op de planning staat voor de game. En het gaat dan voornamelijk om het ruilen van Pokémon met andere spelers, alsook het gevecht met ze aan te kunnen gaan.

Hanke geeft aan dat spelers snel mer opties gaan krijgen om meer interactie aan te gaan in Pokémon Go. Momenteel kun je in het spel alleen digitale monstertjes vangen en vechten in gyms, maar daar moet verandering in gaan komen. Het gaat snel mogelijk zijn om tegen andere spelers te vechten in live brawls zoals je die kent uit de normale Pokémon-games. Daarnaast gaat het mogelijk zijn om je beestjes te ruilen. Heb jij die ene legendarische nog niet maar je vriend heeft er twaalf? Het lijkt erop dat je elkaar spoedig kunt gaan helpen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.