Black Ops 3 komt ook naar PS3 en Xbox 360

Call of Duty: Black Ops III

PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
8.4

Sterk

1

User Avg

Black Ops 3 komt ook naar PS3 en Xbox 360

Black Ops 3 komt ook naar PS3 en Xbox 360

Toen Black Ops 3 werd onthuld vertelde Activision ons dat de game zal verschijnen voor de Xbox One, PlayStation 4 en de pc. Dat rijtje wordt nu uitgebreid met de Xbox 360 en PlayStation 3, want Activision heeft op hun blog laten weten dat de game ook naar de vorige generatie consoles zal komen:

We know that there are still some fans that haven’t made the transition to the new console hardware, which is why we’re happy to share that we’re working with developers Beenox and Mercenary Technology on Call of Duty: Black Ops 3 for the Xbox 360 and PlayStation 3.

Natuurlijk zullen er wel verschillen zijn tussen Black Ops 3 voor de last-gen en de current-gen. Zo krijgen de Xbox One en PlayStation 4 een coöp-optie voor vier spelers, terwijl de Xbox 360 en PlayStation 3 coöp voor maximaal twee spelers zullen ondersteunen. En zo zullen er nog meer opties en functies zijn die speciaal voor de Xbox One en PlayStation 4 aan de game worden toegevoegd.

Overigens is er geen versie voor de Wii U in ontwikkeling, maar dat zal waarschijnlijk voor niemand een verrassing zijn.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.