Blade of Galadriel Verhaaluitbreiding en gratis updates nu beschikbaar voor Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Blade of Galadriel Verhaaluitbreiding en gratis updates nu beschikbaar voor Middle-earth: Shadow of War

Blade of Galadriel Verhaaluitbreiding en gratis updates nu beschikbaar voor Middle-earth: Shadow of War

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag Blade of Galadriel uitgebracht. Dit is gloednieuwe downloadbare content voor Middle-earth: Shadow of War waarin je voor het eerst als de elite-elvenkrijger Eltariel kunt spelen. Eltariel staat onder haar vijanden bekend als The Blade of Galadriel en is een dodelijke sluipmoordenaar die voor de elvenkoningin Galadriel werkt. Ze wordt al duizenden jaren naar Mordor gezonden om op de Nazgûl te jagen. De Blade of Galadriel-verhaaluitbreiding bevat de volgende content:
• Speel voor het eerst als Eltariel, een elitemoordenaar die bekend staat als The Blade of Galadriel en neem het op tegen de nieuwste versterking van de troepen van de Nazgûl.
• Hanteer Eltariels dubbele elvenzwaarden en zet de Light of Galadriel in, naast een keur aan dodelijke nieuwe gevechtsmogelijkheden, vaardigheden en uitrusting.
• Maak kennis met gedenkwaardige nieuwe Nemesis-personages als Flint, Tinder en de Slayer of the Dead, terwijl je strijd voert tegen de Nazgûl en meer te weten komt over hun geheimzinnige verleden.
• Verkrijg acht unieke legendarische Orks die jouw strijdkracht in de verhaalmodus aan kunnen vullen, met nieuwe mogelijkheden die aan het Nemesis-systeem zijn toegevoegd.
• Ontgrendel een Eltariel-personageskin die je kunt gebruiken in de verhaalmodus.
Vanaf vandaag zijn er tevens een aantal gratis content-updates beschikbaar voor iedereen die in het bezit is van Middle-earth: Shadow of War inclusief:
• Nemesis-systeemverbeteringen – Ork-kapiteins (bevriend of vijandig) kunnen nieuwe trekjes en gedrag vertonen, wat meer diepgang geeft aan gevechten en spelerinteractie, zoals:
o Tunnel Rat – Orks kunnen zich ingraven en Ghûls oproepen.
o Sniper Shot – boogschuttes kunnen vanaf grote afstanden schieten met de hoogste nauwkeurigheid.
o Tremor – Ologs kunnen met enorme kracht op de grond slaan, waardoor nabije bedreigingen uit balans raken en gebouwen ernstige schade oplopen.
o Gifts of Treasure – volgelingen kunnen je nu een schattenork schenken, waardoor je nog meer edelstenen en Mirian kunt verkrijgen.
• Photo Mode Upgrades – nieuwe filters, lijsten en stijlen, naast instelbare uitdrukkingen en extra stickers, wat spelers meer mogelijkheden geeft om actiefoto’s in de game te maken.
• Player Skins – kies of je eruit wilt zien als Talion of Eltariel in de verhaalmodus.
• Training Orders Update – nu kun je je Orkvolgelingen in het garnizoen verbeteren met trainingsorders, wat tijd bespaart en je meer flexibiliteit geeft wat betreft het inzetten van manschappen.
• Player Stats Page – nieuw menu voor spelers om een verscheidenheid aan statistieken in de game bij te houden, waaronder het aantal en type kills van vijanden, dominaties en verraad, veroverde en verdedigde forten, stukken verzamelde en verbeterde uitrusting en nog veel meer.
• Field of View Options – meer manieren voor spelers om de user interface aan te passen en hun gezichtsveld te schalen.

De gratis contentupdates van vandaag komen met een aantal eerder uitgebrachte gratis onderdelen, allemaal beschikbaar voor Middle-earth: Shadow of War-bezitters, waaronder Endless Siege, Rebellion, Enhanced Photo Mode, Online Fight Pits en Gravewalker Difficulty.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.