Boss Key kondigt BlueStreak aan

Boss Key kondigt BlueStreak aan

Cliff Bleszinski, voorheen Cliffy B, heeft zijn volgende project aangekondigd. BlueStreak, zoals de titel gaat heten, is een ‘free-to-play sci-fi arena shooter’ voor de PC. Boss Key, zijn nieuwe studio, heeft de game in ontwikkeling. Ze werken samen met Nexon, bekend van Maple Story.

Het moet een PC-ervaring worden die teruggrijpt naar een bepaald type game waar je je tanden in vastzet. Een first-person shooter, dat zit in mijn bloed.

Meer informatie is er nog niet rondom het spel. We hoeven niet te rekenen op een briljante CGI-trailer die de game moet promoten. Volgens Cliff werkt Boss Key niet zo. Bleszinski ontwikkelt de game samen met een oude vriend; Arjan Brussee, de mede-oprichter van Guerrilla Games. In het verleden waren de twee verantwoordelijk voor Jazz Jack Rabbit.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.