Bouw jouw droomauto in de Forza Motorsport 7 garage

Forza Motorsport 7

PC Xbox One
9.2

Geweldig

7.1

User Avg

Bouw jouw droomauto in de Forza Motorsport 7 garage

Bouw jouw droomauto in de Forza Motorsport 7 garage

Forza is de ultieme kans om jezelf uit te drukken – of je nu auto’s met prachtige liveries wilt schilderen of aangepaste bouwwerken en tunes creëert die een goede auto kunnen veranderen in een geweldige. Deze week zet de ontwikkelaar in op de body customization opties die beschikbaar zijn voor spelers in Forza Motorsport 7.

Voor de eerste keer in de Forza Motorsport-serie brengen ze brede kits voor een aantal auto’s in Forza Motorsport 7. Een aantal kits zijn volledig op maat en in-house ontworpen bij Turn 10; van ondergronds geïnspireerde ontwerpen naar aero-verbeterde kits gemodelleerd naar professionele motorsport. Daarnaast zijn tal van body-kit opties van Forza Horizon 3 ook beschikbaar in Forza Motorsport 7, waaronder Upgrade Heroes zoals de Nissan S14 en de 240SX SE die vandaag bekend zijn gemaakt.
https://www.youtube.com/watch?v=Dokpy_KIuyA
In Forza Motorsport 7 zullen er bandenopties in overvloed zijn. Naast het meebrengen van een aantal nieuwe banden van Forza Horizon 3, voegen ze een selectie van nieuwe race geïnspireerde banden toe. Of je nu jouw favoriete auto voor jezelf bouwt of dat je jouw reputatie als meester in de Forza Motorsport 7 tuning scène wilt vaststellen door jouw meesterwerk bij het veilinghuis te delen, je hebt nu meer mogelijkheden dan ooit om de auto’s van jouw dromen te bouwen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.