Willem II op zoek naar eSporter

FIFA 17

PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
9.2

Geweldig

8.7

User Avg

Willem II op zoek naar eSporter

Willem II op zoek naar eSporter

Voetbalclub Willem II is, in navolging van Ajax en PSV, op zoek naar een gamer die de club kan vertegenwoordigen op nationale en internationale FIFA-toernooien. In samenwerking met Pro Players organiseert de club vier online FIFA 17-touernooien. Hierbij kunnen spelers zich kwalificeren voor de finale op 14 januari in het stadion van de club in Tilburg. Na deze finale zal een officiële Willem II eSporter aangewezen worden.

De gamer moet uiteraard goed bekend zijn met FIFA 17, de voetbalwereld en Willem II. Ook moet er een grote kennis en kunde zijn rondom FIFA Ultimate Team op Xbox One en PlayStation 4. Wil je mee doen, weet dan dat je minimaal zestien jaar moet zijn en deelname vijf euro kost. De toernooien starten op 8, 10, 11 en 12 januari om 19.30 uur. Er is per toernooi plek voor 32 gamers. Op de website van Willem II vind je meer informatie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.