Britse versterking rolt World of Tanks Blitz binnen

Britse versterking rolt World of Tanks Blitz binnen

Wargaming maakt bekend dat Android en iOS spelers met een nieuwe update aan de slag kunnen in World of Tanks Blitz. Deze update bevat een nieuwe Britse tank lijn vol met zware tanks als de Churchill, de krachtige Black Prince, de snelvurende Conqueror en de level 10 FV215b. Daarnaast wordt er ook een nieuwe map toegevoegd genaamd Castilla waar men naar hartenlust op kan rushen.

Sinds de Android release in december 2014 is de game meer dan 5 miljoen keer op Android apparaten geïnstalleerd. Ook zullen vanaf vandaag alle updates wereldwijd synchroon lopen op deze cross platform game.

World of Tanks Blitz is een free-to-play mobiele MMO actiegame voor tablets en smartphones, geïnspireerd op het originele World of Tanks. Het zal beschikbaar komen op zowel smartphones als tablets. Dit geheel zal intense en spannende gevechten opleveren; waar je ook bent. De game bevat de beste elementen van de originele World of Tanks. Waaronder bijvoorbeeld een ruime keus aan tanks en uitbreidingen in diverse classes waardoor elk model een unieke speelstijl heeft. In World of Tanks Blitz kun je tanks heel simpel besturen dankzij zijn intuïtieve touch-controls waarbij enkel jouw duimen nodig zijn waardoor je compleet op het veldslag kunt focussen. Dat tezamen met een diepe gameplay en tactische diversiteit. Meer weten? Lees dan onze review.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.