Cadeautje! Een nieuwe eindredacteur!

Cadeautje! Een nieuwe eindredacteur!

Rechtsbovenin de site staat Wario. Met zijn venijnige grijns kijkt hij vanaf je scherm je aan. “We want you!” en “GameParty zoekt een eindredacteur!” schreeuwt hij. Tevergeefs, zo blijkt, want de vorige kandidaat eindredacteur die dat te kennen had gegeven stamt alweer een maand of zes terug. Weet je hoe lang dat is, gemeten in Central Internet Time? Een eeuwigheid!

Nu wilde het lot (verschijnend in de gedaante van een rondborstige dame) dat mij dit ter ore kwam. Aangezien deze jongen toevallig wel wat ervaring had met het schrijven, opmaken en controleren van teksten, leek het me een leuk dingetje om op te pakken. Nou wilde het lot echter (verschijnend in de gedaante van werk) dat ik nogal krap zat in mijn tijd, en zodoende pas drie weken geleden een sollicitatiemailtje richting GameParty kon sturen. Blijkbaar was Management™ er tevreden genoeg mee, want ik zit dit verhaaltje nu te typen als nieuwe eindredacteur! Mijn taak? Het versterken van het team, er voor zorgen dat er minder schunnige taalfouten, gramaticafouten, zinsbouwfouten en aanverwante fouten (da’s wel erg veel fouten in één zin he?)  in de uiteindelijke artikels terecht komen! Daar heb ik zin an, vandaar ook dat jullie als trouwe lezers van GameParty dit berichtje naar jullie hoofd krijgen ^_^

“Wie is die mysterieuze “ik” dan wel niet?” Oh ja, geintje, ik zal mijzelf eventjes introduceren…

Ik ben Michael Bosscha! Een student in hart en nieren, hoewel ik eventjes wat tijd er tussenuit heb genomen. Ik heb een tijdje bestuur gedaan bij een studentenvereniging (waar ik ook voorgenoemde dame ben tegen gekomen; de foto’s bespaar ik jullie), heb een voorliefde voor bier en pils, maar houd zeker van een whiskeytje op zijn tijd. Daarnaast doe ik veel aan 3D modelling en heb ik een zeker zwak voor game remixes. Ik denk dat dat is begonnen toen ik voor het eerst Super Mario 3 speelde en Underground BGM me voor mijn kiezen werd geworpen. Ik produceer niet, maar luister graag ^_^ Nou is het plan om volgend jaar in één keer door te rossen en klaar te zijn met mijn bachelor Interactieve Media (of Communication & Multimedia Design, zoals het tegenwoordig heet…) en dan maar iets van een echte baan te gaan vinden. Iets met school moeten afbetalen enzo, julie kennen het wel… Ik kom uit het pittoreske Haarlem (waar alles op dit moment zowat op z’n kop staat vanwege Serieus Request) en reis graag. Dat is het verhaal een beetje in een notendop. Mocht je vragen/opmerkingen/verwensingen/gelukswensen/etc hebben, schroom dan niet om een berichtje achter te laten!

Dus… Haai 🙂

 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.