Twitch-app voor Xbox One krijgt nieuwe features

Twitch-app voor Xbox One krijgt nieuwe features

Binnenkort wordt de Twitch-app voor de Xbox One voozien van nieuwe features en verbeteringen. De app zal ze mogelijkheid te krijgen om in te zoomen. Hiermee kan de Kinect-camera inzoomen op het gezicht van de speler tijdens het streamen. Hiermee laat Microsoft zien dat ze naar de spelers luisteren omdat er veel kritiek was over teveel ruimte om de speler heen.

Ook word er een optie toegevoegd om van maximaal zes vrienden te zien wat zij bekijken. Vervolgens zal je de mogelijkheid hebben om één van die streams te laden en samen te bekijken. Ook zal het mogelijk worden om geluid op te nemen via je headset. Voorheen was dit al mogelijk indien je verbonden was met Kinect, maar zonder Kinect werd er geen geluid van een headset opgenomen. Wanneer de update precies live gaat is niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.