Call of Duty XP event in september

Call of Duty: Infinite Warfare

PC PlayStation 4 Xbox One
8.1

Sterk

6.3

User Avg

Call of Duty XP event in september

Call of Duty XP event in september

Activision Blizzard heeft laten weten dat van 2 tot en met 4 september het nieuwe Call of Duty XP-evenement gehouden gaat worden in het Forum in Inglewood, Californië. Tijdens dit event zijn de finales van het Call of Duty World League Championship en zal r nieuwe content getoond worden van de multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare, de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare Remastered en nieuwe downloadbare content voor Call of Duty: Black Ops 3. Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing:

Call of Duty XP wordt de grootste bijeenkomst van fans van Call of Duty in de geschiedenis van de franchise. De beste Call of Duty spelers ter wereld staan centraal op het event, terwijl zij de zege betwisten in het Call of Duty World League Championship. Bezoekers kunnen daar live bij zijn, terwijl ze verder toegang krijgen tot nooit eerder getoonde content, van Infinite Warfare tot Modern Warfare Remastered tot Black Ops III-dlc. Ook zijn er talloze activiteiten die op Call of Duty zijn geïnspireerd en die je nergens anders zult tegenkomen.

Er worden tijdens de verschillende activiteiten paintball gevechten gehouden op een echte Nuketown-map. Uiteraard zijn er ook wedstrijden lasertag. Ook is er een wapenmuseum en worden er panels gehouden waarin de ontwikkelaars achter de serie aan het woord zijn. Wil je er bij zijn? Vanaf 11 juni zijn kaarten te koop.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.