Call of Duty: Advanced Warfare meest gestreamde console game lancering op Twitch

Call of Duty: Advanced Warfare meest gestreamde console game lancering op Twitch

Twitch heeft bevestigd dat Call of Duty: Advanced Warfare de meeste views heeft vergaard in vergelijking met andere game lanceringen in 2014. Vorige week hebben meer dan 75.000 unieke spelers hun gameplay van Sledgehammer Games’ nieuwste release gedeeld. Bovendien is de content van Call of Duty: Advanced Warfare meer dan 26 miljoen keer bekeken. Ernest Le, directeur Publisher & Developer Partnerships van Twitch:

Omdat de Call of Duty community op Twitch zeer actief is, zijn we niet verbaasd dat Call of Duty: Advanced Warfare een mijlpaal heeft gezet als meest gestreamde console game binnen een week vergeleken met andere game lanceringen van dit jaar. Onze community heeft meer dan een uur per dag gespendeerd aan het kijken en motiveren van mensen om de game te spelen. Dit bevestigt de ongelooflijke sterke aantrekkingskracht van live interactieve video.

Bovendien is de gameplay van Call of Duty: Advanced Warfare binnen een week door meer dan 6 miljoen unieke kijkers bekeken, wat gelijk staat aan meer dan 327 miljoen minuten kijkplezier. Michael Condrey, Co-Founder en Studio Head van Sledgehammer games:

De reactie van de internationale community op Call of Duty: Advanced Warfare is ongelooflijk, miljoenen fans speelden Call of Duty en nog meer bekeken de actie live op Twitch in de eerste week.

Glen Schofield, Co-Founder and Studio Head, Sledgehammer Games:

Het team van de studio is blij dat spelers de game, waarin we ons hart en ziel de afgelopen drie jaar in hebben gestoken, niet alleen leuk vinden om te spelen maar ook spannend vinden om naar te kijken.

Onze review van Call of Duty: Advanced Warfare is hier te vinden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.