Meer multiplayer details Call of Duty: Advanced Warfare bekend

Meer multiplayer details Call of Duty: Advanced Warfare bekend

Eerder was er al een multiplayer reveal event voor Call of Duty: Advanced Warfare. Natuurlijk konden niet alle vragen beantwoord worden op het evenement, en dat was de reden waarom veel mensen direct aan het team vragen begonnen te stellen via Twitter. Michael Condrey, van Sledgehammer Games, heeft hierop gereageerd en een aantal extra vragen beantwoord.

Condrey bevestigd onder andere dat de nieuwe Call of Duty-game bots zal bevatten in een mode die hun ‘Combat Readiless Program’ noemen. Ook bevestigd hij dat aim assist nog steeds in de game zit en er een optie is om deze uit te zetten.

Condrey bevestigd ook dat er in de campaign zogehete ‘Supply Drops’ zitten waarmee je toegang krijgt tot wapens die je mee kan nemen naar de multiplayer. Sommige supply drops zullen gepaard gaan met uitdagingen en toegang tot bepaalde camouflage voor op je wapens. Dat laatste is natuurlijk ook te unlocken via de traditionele weg. Condrey teased ook dat de game een soort third-person mode kent, maar hier werd verder niet op ingegaan en zal niet beschikbaar zijn tijdens launch.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.