Call of Duty: Advanced Warfare Video Preview

Call of Duty: Advanced Warfare Video Preview

De Call of Duty-franchise is zo vastgeroest als het maar zijn kan. Steeds krijgen we opnieuw games die vernieuwing beloven maar dat uiteindelijk toch niet geven. Activision lijkt op safe te spelen en blijft zich vasthouden aan het concept dat inmiddels miljoenen keren is verkocht. Toch, met de komst van een nieuwe ontwikkelaar, lijkt de verandering nu dan toch echt in de serie te sluipen.

Sledgehammer Games is het nieuwe wapen in de strijd die Activision voert met haar Call of Duty. De ontwikkelaar, die eerder Infinity Ward heeft geholpen met Modern Warfare 3, krijgt nu voor het eerst de druk van een totale ‘CoD’ op zich. Nieuw in de lijst met ontwikkelaars voor de franchise (naast het eerder genoemde Infinty Ward en uiteraard Treyarch) probeert Sledgehammer meteen een eigen stempel op de serie te drukken. Met Advanced Warfare slingert de ontwikkelaar de franchise de toekomst in.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.