Call of Duty: Black Ops 2 Vengeance DLC nu beschikbaar

Call of Duty: Black Ops 2 Vengeance DLC nu beschikbaar

Het is mogelijk dat je de download al binnen hebt getrokken. Het nieuwe Vengeance pakket weet Black Ops II opnieuw uit te breiden met vier nieuwe multiplayer mappen en een nieuwe zombie modus.

· In ‘Cove’ vechten spelers een conflict uit op een klein, vergeten eiland in het midden van de Indische Oceaan. Op het eiland ligt een wrak van een vliegtuig dat een noodlanding moest maken nadat een smokkeloperatie misliep.
· ‘Detour’ vindt plaats op een vernielde ophaalbrug. Deze bevindt zich hoog boven een waterweg aan de Amerikaanse Oostkust, die vol staat met kapotte voertuigen en verbogen ijzer. Het wegdek van de brug is opengebroken en de head-to-head actie speelt zich op verschillenden niveaus af.

· In de derde map ‘Rush’ draait het om snelle, nabije actie op een paintballbaan, die is veranderd in een full-combat zone. Spelers kunnen zo de schuilplaatsen in hun voordeel gebruiken.

· Tot slot is ‘Uplink’ een nieuwe versie van de populaire multiplayer map ‘Summit’ uit de oorspronkelijke Call of Duty: Black Ops. In deze map vechten spelers in een hi-tech gebouw op een berg, diep in de verregende jungle van Myanmar.

In Buried, zoals de nieuwe zombie-modus heet, ga je op zombies jagen in een ondergrondse, verlaten mijnstad in het Oude Westen. Hierbij krijg je een nieuw wapen tot je beschikking, de krachtige Ray Gun Mark II. De DLC zal later naar andere platformen komen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.