Call of Duty Blackout lanceert beta-event bij Armada Music en Cloud 9 Music

Call of Duty: Black Ops 4

PC PlayStation 4 Xbox One
8.3

Sterk

5

User Avg

Call of Duty Blackout lanceert beta-event bij Armada Music en Cloud 9 Music

Call of Duty Blackout lanceert beta-event bij Armada Music en Cloud 9 Music

Fans hebben er even op moeten wachten, maar op 11 september is het dan eindelijk zo ver: samen met Armada Music en Cloud 9 organiseert Call Of Duty het zogeheten Blackout Private Event in het hoofdkantoor van Armada Music (en Cloud 9) te Amsterdam. Tijdens deze avond staat de nieuwe modus, ‘Blackout’, in de schijnwerpers. Deze Battle Royale-modus is nieuw in Call Of Duty: Black Ops 4 en pas wereldwijd beschikbaar vanaf de volledige release op 12 oktober, maar wordt op 11 september al gespeeld door grote artiesten als Armin van Buuren en Firebeatz en door de bekende Nederlandse YouTubers Yarasky en vThorben.

Het event wordt gedeeltelijk gestreamd op de socialmediakanalen van Armada Music, Cloud9 Music en Call of Duty, van 19.00 tot 21.00. Gedurende deze twee uur spelen de deelnemende artiesten met en tegen elkaar in solo, duo of squad-mode met als doel om als laatste over te blijven.

Het hoofdkantoor van Armada Music (’s wereld grootste independent dancemuzieklabel met artiesten als Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano) en Cloud 9 Music (verantwoordelijk voor de muziekpublishing van artiesten als Hardwell, JeBroer, Josylvio, Sevn Alias en anderen) is zonder meer het perfecte toneel voor deze veldslag; voor alle artiesten, creators en gasten staan er maar liefst 24 gaming stations en een streamingsetup klaar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.