Cars 3: Vol gas voor de winst

Cars 3: Vol gas voor de winst

Nintendo Switch PlayStation 3 PlayStation 4 Wii U Xbox 360 Xbox One
7.5

Goed

Cars 3: Vol gas voor de winst
Cars 3: Vol gas voor de winst

Cars 3: Vol gas voor de winst zet de verhaallijn uit Cars 3 voort met gloednieuwe avonturen boordevol actie. De spelers worden meegevoerd in een racewedstrijd met bekende en onbekende gezichten. Spelers kunnen zich samen met Bliksem McQueen en Cruz Ramirez voorbereiden om het op te nemen tegen de rivaal Jackson Storm. De game bevat meer dan 20 aanpasbare personages, waaronder populaire helden uit de Cars-franchise en een nieuwe generatie racers. Verder kunnen spelers hun favoriete race-omgevingen kiezen uit een reeks bekende locaties uit de film, zoals Radiator Springs en Florida International Speedway, met meer dan 20 unieke circuits in 13 verschillende locaties.

Cars 3: Vol gas voor de winst is een game waarin de spelers hun rijvaardigheden kunnen verbeteren voor de ultieme wedstrijdrace-ervaring. In de zes spelmodi kunnen de spelers vaardigheden verkrijgen en uitbreiden. Zo laten ze hun personages vorderen door te trainen en racevaardigheidstests uit te voeren, waarmee ze nieuwe modi, circuits, personages en nog veel meer kunnen vrijspelen. Spelers kunnen een groot aantal rijkunsten verbeteren, waaronder slippen, turbo, rijden op twee wielen, achteruit rijden en van opzij rammen. Dankzij de modi en vaardigheden leren de spelers betere speltechnieken en kunnen ze beloningen verkrijgen voor hun deskundigheid. Cars 3: Vol gas voor de winst biedt een ervaring boordevol actie, waarin training en vaardigheid spelers een voorsprong kunnen bieden in een race-ervaring die iedereen kan winnen.

Bovendien kunnen spelers Cars 3: Vol gas voor de winst alleen of samen met vrienden spelen om de diverse racestijlen en -modi nog beter onder de knie te krijgen. Het spel bevat de mogelijkheid om samen te spelen op een lokaal gesplitst scherm. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen of een team vormen en samen thuis spelen, waardoor vrienden en familie gemakkelijk op elk moment aan de race kunnen deelnemen voor gezamenlijk vermaak.

Nieuws

Gameplay video Cars 3: Vol gas voor de winst

Riemen vast: tijd voor bliksemsnelle actie! Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een video uitgebracht die dieper ingaat op de gameplay van Cars 3: Vol ...[Read More]

Cars 3: Vol gas voor de winst aangekondigd

Racers, draai de motoren maar warm! Warner Bros. Interactive Entertainment en Disney Consumer Products and Interactive Media hebben vandaag details bekendgemaak...[Read More]