Cars 3: Vol gas voor de winst aangekondigd

Cars 3: Vol gas voor de winst

Nintendo Switch PlayStation 3 PlayStation 4 Wii U Xbox 360 Xbox One
7.5

Goed

Cars 3: Vol gas voor de winst aangekondigd

Cars 3: Vol gas voor de winst aangekondigd

Racers, draai de motoren maar warm! Warner Bros. Interactive Entertainment en Disney Consumer Products and Interactive Media hebben vandaag details bekendgemaakt over Cars 3: Vol gas voor de winst, het racespel met geliefde personages uit de nieuwe Disney•Pixar-film Cars 3. Cars 3: Vol gas voor de winst wordt ontwikkeld door Avalanche Software, dat onlangs werd heropend onder Warner Bros. Interactive Entertainment, en is vanaf juni 2017 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch en Wii U.
John Blackburn, vicevoorzitter en algemeen directeur van Avalanche Software:

Het was geweldig om weer samen te werken met het Pixar-team voor deze nieuwe game voor de geliefde Cars-franchise. Cars 3: Vol gas voor de winst is een game waarmee de fans kunnen voortbouwen op hun ervaring met deze geweldige film en waarin ze de sensatie van snelheid voelen op de circuits door deel te nemen aan races en stunts en technieken onder de knie krijgen. Het biedt vermaak voor het hele gezin.

Cars 3: Vol gas voor de winst zet de verhaallijn uit Cars 3 voort met gloednieuwe avonturen boordevol actie. De spelers worden meegevoerd in een racewedstrijd met bekende en onbekende gezichten. Spelers kunnen zich samen met Bliksem McQueen en Cruz Ramirez voorbereiden om het op te nemen tegen de rivaal Jackson Storm. De game bevat meer dan 20 aanpasbare personages, waaronder populaire helden uit de Cars-franchise en een nieuwe generatie racers. Verder kunnen spelers hun favoriete race-omgevingen kiezen uit een reeks bekende locaties uit de film, zoals Radiator Springs en Florida International Speedway, met meer dan 20 unieke circuits in 13 verschillende locaties.

Cars 3: Vol gas voor de winst is een game waarin de spelers hun rijvaardigheden kunnen verbeteren voor de ultieme wedstrijdrace-ervaring. In de zes spelmodi kunnen de spelers vaardigheden verkrijgen en uitbreiden. Zo laten ze hun personages vorderen door te trainen en racevaardigheidstests uit te voeren, waarmee ze nieuwe modi, circuits, personages en nog veel meer kunnen vrijspelen. Spelers kunnen een groot aantal rijkunsten verbeteren, waaronder slippen, turbo, rijden op twee wielen, achteruit rijden en van opzij rammen. Dankzij de modi en vaardigheden leren de spelers betere speltechnieken en kunnen ze beloningen verkrijgen voor hun deskundigheid. Cars 3: Vol gas voor de winst biedt een ervaring boordevol actie, waarin training en vaardigheid spelers een voorsprong kunnen bieden in een race-ervaring die iedereen kan winnen.

Bovendien kunnen spelers Cars 3: Vol gas voor de winst alleen of samen met vrienden spelen om de diverse racestijlen en -modi nog beter onder de knie te krijgen. Het spel bevat de mogelijkheid om samen te spelen op een lokaal gesplitst scherm. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen of een team vormen en samen thuis spelen, waardoor vrienden en familie gemakkelijk op elk moment aan de race kunnen deelnemen voor gezamenlijk vermaak.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.