Cheaters in Titanfall op PC verbannen naar eigen server

Cheaters in Titanfall op PC verbannen naar eigen server

Respawn Entertainment is bezig om van Titanfall een nog betere game te maken dan dat het al is. Een onderdeel hiervan is het aanpakken van cheaters in de PC-versie van het spel. Mocht de ontwikkelaar er achter gaan komen dat je cheats gebruikt en dus niet eerlijk aan het spelen bent, krijg je een ban van de normale servers. Je account kan hierna alleen nog met andere cheaters spelen op een aparte server.

You can play with other banned players in something that will resemble the Wimbledon of aimbot contests. Hopefully the aimbot cheat you paid for really is the best, or these all-cheater matches could be frustrating for you. Good luck.

Speel je de game op de PC en maak je gebruik van iemand die cheat? Pas dan op, ook jij kan zomaar op de cheatserver gaan eindigen…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.