Closed beta en trailer voor Quake Champions

Quake Champions

PC

Closed beta en trailer voor Quake Champions

Closed beta en trailer voor Quake Champions

De tijd is bijna aangebroken om terug te keren naar de Arenas, dus stof je rocket jumping en Railgun skills maar alvast af, want je kan je vanaf nu aanmelden voor de Closed Beta van Quake Champions via de nieuwe website: www.Quake.com. De Closed Beta wordt verwacht de komende weken van start te gaan.

Fans op zoek naar meer info rond Quake Champions kunnen de website raadplegen voor meer details rond de Arenas, wapens en Champions. Deze week volgen er nog meer details en gameplay video’s rond de eerste Champion, Nyx, komende woensdag, en de eerste Arena, Blood Covenant, nu donderdag.

Om de aankondiging van de Closed Beta te vieren, heeft Bethesda een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven. Hierin komt het skill-based fragging aan bod, alsook de intense snelheid die spelers zullen ervaren tijdens een Quake multiplayer game.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.