Codes in Batman: Arkham Knight trailer gekraakt

Codes in Batman: Arkham Knight trailer gekraakt

The Official Batman: Arkham Knight Trailer – “Gotham is Mine” geeft een betere kijk op een aantal meest beruchte superschurken uit het verhaal. Scarecrow verenigt de Rogues Gallery met Two-Face, The Penguin, Riddler, Arkham Knight, Harley Quinn en Poison Ivy. Samen brengen ze regelrechte oorlog wanneer ze de Dark Knight proberen neer te halen en Gotham City willen claimen. De video is gisteren verschenen en zit vol met geheimen. Zo zijn er op bepaalde frames codes en letters te zien.
Geen idee waar we het over hebben? Wij kijken ook niet zo secuur naar de beelden. Toch zijn de mensen van Arkhamverse er in geslaagd om de codes te ontcijferen. Een voorbeeld?

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Na flink gepuzzel zijn de mensen daar er achter gekomen dat wanneer je ‘yeah right’ invult op deze website je een biografie van Harley Quinn te zien krijgt.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Door op deze pagina ‘botanical gardens’ in te vullen krijg je de toegang tot de biografie van Poison Ivy.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


En wanneer je op deze website ‘YOURGREATESTFEARS’ invult, krijg je, zoals te verwachten, de biografie van Scarecrow te zien.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.