Consolewar gaat verfilmd worden

Consolewar gaat verfilmd worden

Waar iedereen roept over de PlayStation 4 en de Xbox One, was de echte consolewar natuurlijk jaren geleden al. Op de schoolpleinen tijdens de jeugd van velen van ons was je voor team Nintendo of team Sega. Er was geen tussenstop. Sony Pictures heeft aangegeven een film te gaan maken rondom deze consolewars. Mario springt beter! Sonic is sneller!

Seth Rogen en Evan Godberg zorgen voor het script en de regie van de film. Het verhaal zal gebaseerd zijn op het boek Console Wars: SEGA, Nintendo, and the Battle that Defined a Generation van Blake Harris. Hierin staat beschreven hoe een klein bedrijfje als Sega een revolutie weet te starten door de strijd aan te gaan met Nintendo. Wanneer de film verschijnt is nog niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.