Crackdown 3 krijgt uitstel

Crackdown 3

PC Xbox One

Crackdown 3 krijgt uitstel

Crackdown 3 krijgt uitstel

Crackdown 3 is uitgesteld en zal pas in de lente van 2018 gaan verschijnen. De game moest op 7 november in de winkel liggen, gelijk met de Xbox One X. Microsoft Studios Publishing-manager Shannon Loftis geeft aan dat de game later gaat komen omdat ze het spel “zo geweldig willen maken als dat fans verwachten”. Volgens Loftis is het een zeer ambitieuze game en wil de ontwikkelaar dat er een perfecte balans is tussen de campagne, de co-op en de Wrecking-zone mode.

Natuurlijk is het goed dat een game uitstel krijgt wanneer ‘ie niet af is tijdens de originele release. Het is wel jammer dat de game nu de lancering van de Xbox One X mist, aangezien het één van de games is die meteen moet tonen wat die console kan. Crackdown 3 draait volledig in 4K op 60 frames per seconde.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.