Minecon Earth op 29 september

Minecon Earth op 29 september

Minecon Earth is een jaarlijks terugkerende viering van Minecraft voor spelers uit de hele wereld van alle leeftijden. Het event wordt op 29 september wereldwijd live gestreamd. De show wordt gehost door Lydia Winters, brand-director van Mojang. Vijf community-contentcreators zullen haar bijstaan in de presentatie. Deze community-hosts worden later deze maand op Twitter bekendgemaakt via @Minecraft. Wat kun je verwachten op Minecon Earth?

Nieuws en sneak-peeks! Tijdens de show van 2017 werd de Update Aquatic bekendgemaakt. Ook dit jaar zal Minecraft op Minecon Earth verrassende nieuwtjes en aankondigingen delen met de community.
De ontwikkelaars zijn enorm benieuwd naar de mening van de community over de onderwerpen die door ze in de panels worden besproken op Minecon Earth. Over welke Minecraft-onderwerpen zou jij meer willen weten? Je kunt je ideeën tot en met 5 juni indienen op Minecraft.net.

Outfit-wedstrijd! Minecraft zal ook tijdens deze editie van Minecon Earth een outfit-wedstrijd organiseren. De winnaars maken kans om deel uit te maken van de live show. Ga dus snel aan de slag om je meest epische outfit samen te stellen en in te dienen. Binnenkort is er meer informatie over de wedstrijd beschikbaar.

Je kunt de uitzending van Minecon Earth gratis bekijken via alle officiële kanalen van Minecraft, zoals Minecraft.net, YouTube, Mixer, Twitch, en Facebook. Minecraft zal over de hele wereld speciale events organiseren zodat we er samen de ultieme wereldwijde Minecon Earth-ervaring van maken. Meer info over de locaties van deze events wordt later bekendgemaakt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.