Crash-fans krijgen nieuw ‘Future Tense’-level voor Crash Bandicoot N. Sane Trilogy #E32018

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

PlayStation 4
7.6

Goed

Crash-fans krijgen nieuw ‘Future Tense’-level voor Crash Bandicoot N. Sane Trilogy #E32018

Crash-fans krijgen nieuw ‘Future Tense’-level voor Crash Bandicoot N. Sane Trilogy #E32018

Net nu je dacht dat je alle levels van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy wel had gehaald, verschijnt er een nieuwe reden om Crash deze zomer te blijven spelen. Activision trakteert fans namelijk op het gloednieuwe level “Future Tense”! Op 29 juni wordt dit Future Tense-level als bonus toegevoegd aan de Crash Bandicoot 3: Warped-game van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.
Future Tense is ontwikkeld door Vicarious Visions en brengt extra pittige gameplay naar de Future-wereld van Crash Bandicoot 3: Warped. Het level daagt spelers uit een gigantische futuristische wolkenkrabber te beklimmen, terwijl ze raketten ontwijken, robots vernietigen en over laserstralen springen. Dit gloednieuwe level is een eerbetoon aan het nooit uitgebrachte Waterfall-level van de originele Crash Bandicoot-game. Binnenkort kunnen fans (en speed runners) in Crash Bandicoot N. Sane Trilogy dus iets nieuws beleven dat zelfs voor de beste Crash-spelers een flinke uitdaging zal zijn.

Daarnaast zullen Crash en Coco in Future Tense op nieuwe en leuke manieren te maken krijgen met een aantal bekende vijanden en gevaren. Spelers kunnen het spannende klimlevel steeds weer opnieuw spelen om verborgen gebieden en nieuwe verrassingen te ontdekken, inclusief een uitdagende Death Route. Future Tense is te bereiken via een nieuw platform in de Warp Room van Crash Bandicoot 3: Warped en direct speelbaar, ongeacht hoe ver de speler in de game is gevorderd.

“We wilden altijd al een nieuw level toevoegen aan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en met de introductie van Future Tense geven we alle Crash-spelers iets nieuws om te spelen, tegelijk met de release op andere platformen,” zegt Jennifer O’Neal, Studio Head bij Vicarious Visions.

“We hopen dat Future Tense spelers voor hun gevoel terugbrengt naar de goede oude tijd, toen ze in hun Crash Bandicoot-games nog moesten ontdekken hoe ze een nieuwe uitdaging konden overwinnen of waar ze die laatste kist konden vinden,” aldus de ontwerpers van het Future Tense-level, Ben Dorsey en Stephen Ivanauskas. “En eerlijk gezegd, Crash Bandicoot-levels zijn altijd leuk om te maken!”

Naast de komst van Future Tense naar de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ontvangen fans op de nieuwe platformen op 29 juni ook het bonuslevel Stormy Ascent. Spelers die Crash Bandicoot N. Sane Trilogy al bezitten op de PlayStation 4 kunnen Stormy Ascent deze week als gratis bonuslevel downloaden in de PlayStation Store. Stormy Ascent verscheen vorig jaar al voor de PlayStation 4 en is het berucht moeilijke, onafgemaakte level uit de originele Crash Bandicoot-game, alsnog afgemaakt en geremasterd om zelfs de meest geharde Crash-fans uit te dagen!

Het populairste buideldier ter wereld baant zich op 29 juni 2018 een weg naar nieuwe spelers op de Nintendo Switch, Xbox One en Steam. Daarmee zijn de originele drie games – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot 3: Warped – voor het eerst op deze platformen speelbaar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.