Meer dan 4.6 miljoen spelers voor Destiny bèta

Meer dan 4.6 miljoen spelers voor Destiny bèta

Miljoenen mensen speelden de nu al bekroonde game Destiny tijdens de bèta ter voorbereiding op de lancering op 9 september. De Destiny bèta bevatte een voorproef van belangrijke activiteiten uit de game. Op 17 juli startte de bèta eerst op de PlayStation 4 en PlayStation 3 en kwam zondag avond tot een einde. In totaal hebben 4.638.937 unieke spelers deelgenomen. Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing:

Dit is de grootste bèta van deze console generatie en de grootste console bèta ooit voor een nieuwe video game IP. Een bèta hosten op deze schaal is een ongelooflijke prestatie, dus we zijn erg blij met de fenomenale reactie. De bèta is slechts een voorproefje van wat er gaat komen. We tellen de dagen af tot onze lancering op 9 september.

Pete Parsons, COO van Bungie:

We stonden versteld van het aantal mensen die de bèta hebben gespeeld. We hebben zelfs onze eigen doelen overtroffen en de feedback was erg waardevol. We kunnen de gemeenschap niet genoeg bedanken, de reactie was nederig en in de komende weken zullen we hard werken om ervoor te zorgen dat Destiny op de dag van lancering voldoet aan de verwachtingen.

Wij gingen ook aan de slag met de bèta van Destiny. Onze bevindingen zijn compleet terug te bekijken.
Als speler ben je een Guardian in de laatste stad op Aarde. Je dwaalt door de oude ruïnes van ons zonnestelsel, van de rode duinen van Mars tot de weelderige jungles op Venus. Je kunt ongelooflijke krachten opwekken en moet het opnemen tegen de vijanden van de mensheid. Je missie is alles terug te winnen wat we verloren hebben bij de ten ondergang van de Golden Age van de mensheid. Het verhaal van Destiny ontvouwt zich via grootse verhalen en avonturen. Als speler word je meegenomen op een reis door een universum vol uitdagingen. Samenspel, competitie en public gameplay lopen naadloos in elkaar over.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.