Cursed Sails, de gratis update voor Sea of Thieves, nu beschikbaar

Sea of Thieves

PC Xbox One
8

Sterk

Cursed Sails, de gratis update voor Sea of Thieves, nu beschikbaar

Cursed Sails, de gratis update voor Sea of Thieves, nu beschikbaar

Neem het met meer dan 5 miljoen andere spelers op tegen skeletschepen in Cursed Sails, de gratis update voor Sea of Thieves. De tweede grote content-update van Sea of Thieves is uitgebracht. In de Cursed Sails worden angstaanjagende skeletschepen geïntroduceerd. Spelers kunnen bovendien aan de slag met het nieuwe brigantijn voor drie spelers en een nieuw Alliantie-systeem. De release van Cursed Sails is extra feestelijk omdat inmiddels meer dan vijf miljoen piraten Sea of Thieves hebben gespeeld op Xbox One of Windows 10-pc.

De campagne Cursed Sails en de content-update zijn zonder extra kosten beschikbaar voor alle Sea of Thieves-spelers die de game hebben gekocht voor een Xbox One of Windows 10-pc en ook voor iedereen die de game speelt via Xbox Game Pass. Kun je niet deelnemen aan de tijdelijke campagne? Maak je geen zorgen: alle functies die worden geïntroduceerd, zijn ook na de campagne voor iedereen beschikbaar in Sea of Thieves.

Sea of Thieves biedt een unieke en sociale game-ervaring, waarin interactie met andere spelers een cruciale rol speelt. Werk samen met anderen op je eigen schip of neem het op tegen rivaliserende piratenschepen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.