Days Gone verschijnt in februari, nieuwe informatie bekend

Days Gone

PlayStation 4
3.7

User Avg

Days Gone verschijnt in februari, nieuwe informatie bekend

Days Gone verschijnt in februari, nieuwe informatie bekend

De E3 is nog niet begonnen, maar dat lijkt er niet toe te doen. Sony heeft al wat informatie losgelaten rondom Days Gone. De game is al een flinke tijd in ontwikkeling en heeft al de nodige uitstel mogen ontvangen, maar nu is er dan echt een datum voor release geprikt. Op 22 februari 2019 ligt de zombie-survivalgame in de winkel.

Hier liet Sony het echter niet bij. Ook zijn er een nieuwe trailer en brokken informatie vrijgegeven. Zo is er een nieuwe menselijke factie onthuld; Rest in Peace. Deze groep mensen aanbidt de Freakers (zoals de zombies heten). Ze kleden zich als de walking dead en moorden hen die geen zombies zijn. Daarnaast weigeren ze te vechten als ze aangevallen worden door Freakers. Ook blijkt dat dieren slachtoffers kunnen worden van het virus. Zo maken geïnfecteerde raven of ‘Criers’ jou het leven zuur. En dan spreken we nog niet over de beren of poema’s!
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.