DC Universe Online nu op Xbox One

DC Universe Online nu op Xbox One

Vanaf nu is DC Universe Online te spelen op je Xbox One. het is een MMO die zich afspeelt in de wereld van DC Comics, dus neem je het met jouw superheld op tegen vijanden als Joker, Harley Quinn en meer. Je vecht in het team van Batman, Wonder Woman of Superman en woont iconische gevechten bij. Ontdek plekken als Metropolis, Central City en Gotham met je eigen held of schurk en zet de wereld naar jouw hand.

De game verscheen origineel al in 2011. Dit zorgt ervoor dat spelers op de Xbox One meteen vijf jaar aan additionele content tot hun beschikking hebben. Reken dus op 23 episodes die na de release aan het originele spel toe zijn gevoegd. Wanneer je de game download en speelt krijg je daarnaast nog eens toegang tot exclusieve items; Powered-Up Emblem, Powered-Up cape, en de Vapor Aura. Binnenkort kun je meteen nieuwe content verwachten in de vorm van een verhaallijn rondom Darkseid en komt er een storyline rondom Harley Quinn. Het spel is volledig gratis te downloaden en te spelen. Voor mensen die toch geld aan het geld willen spenderen is hier meer informatie te vinden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.