De Teenage Mutant Ninja Turtles vanaf vandaag beschikbaar in Injustice 2

Injustice 2

PlayStation 4 Xbox One
9.3

Geweldig

De Teenage Mutant Ninja Turtles vanaf vandaag beschikbaar in Injustice 2

De Teenage Mutant Ninja Turtles vanaf vandaag beschikbaar in Injustice 2

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben de eerste gameplay-trailer uitgebracht voor de nieuwste aanvulling op de line-up van Injustice 2: de Teenage Mutant Ninja Turtles van Kevin Eastman en Peter Laird. In deze trailer zien de spelers alvast hoe de helden als vier verschillende personages spelen dankzij het unieke systeem met aanpasbare uitrustingen van Injustice 2. Voorzien van één van de vier accessoires: zwaard, vechtstok, nunchaku of sai, kunnen de spelers de uitrusting van hun personage veranderen en spelen als Leonardo, Raphael, Donatello of Michelangelo. Alle personages hebben hun eigen verzameling (speciale) bewegingen en krachten. In de online- en toernooimodus, waar specifieke uitrustingen niet beschikbaar zijn, kun je een Turtle kiezen via het scherm ‘Personage selecteren’.
The Teenage Mutant Ninja Turtles zijn vanaf nu februari verkrijgbaar voor spelers die de Injustice 2 Ultimate Edition, het Injustice 2 Ultimate Pack of Fighter Pack #3 hebben gekocht, en is vanaf 20 februari afzonderlijk verkrijgbaar via de PlayStation Store, Xbox Store, Steam, en Microsoft Store.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.