Komt er een nieuwe Brothers in Arms?

Komt er een nieuwe Brothers in Arms?

Stemacteurs Troy Baker en Laura Bailey waren afgelopen weekend beide in Boston om daar PAX East bij te wonen, een grote beurs aldaar. Ze waren uitgenodigd om te praten in het panel van Gearbox over Tales of the Borderlands. Baker vertelde over de fijne samenwerking met Gearbox, ook toen hij een stem insprak voor Brothers in Arms. Hij was wel erg benieuwd naar het verloop van het verhaal van de game. Mikey Neumann van Gearbox Software liet daarop weten dat hij misschien binnenkort iets kon laten zien waar Baker naar uit kon gaan kijken.

Neumann liet meteen weten dat het geen aankondiging was, maar het lijkt er wel op dat er een toekomst is voor Brothers in Arms. Hell’s Highway, het laatste deel uit de serie, verscheen in 2008.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.