De Tokyo Game Show focust zich op PlayStation 4

De Tokyo Game Show focust zich op PlayStation 4

Hoewel er geen grote aangekondigen werden gedaan tijdens de pesconferentie van Sony tijdens de Gamescom was het toch een prima presentatie. De handheld van Sony kreeg niet veel aandacht waarna mensen verwachten dat dit wel het geval zal zijn op de Tokyo Game Show. Helaas, de Tokyo Game Show zal zich gewoon richten op de PlayStation 4.

Shuhei Yoshida zegt namelijk dat ze zich gaan richten op de nieuwe console van Sony. Simpele reden hiervoor is dat de console het niet goed doet in Japan. Zelfs de PlayStation Vita verslaat de console, wat toch wel pijnlijk is. We weten in ieder geval hoe het komende half jaar eruit gaat zien qua aanbod voor de PlayStation 4.

Dit aanbod bestaat in ieder geval uit een aantal titels dat niet werd getoond op de Gamescom. De reden hiervoor zou het tonen van Bloodborne en The Order 1886 zijn. Hoewel het raar klinkt om niet nog een paar minuten aan andere titels te besteden. Het is in ieder geval de bedoeling om meer fans te trekken in Japan voor de PlayStation 4. Een aantrekkelijk project is natuurlijk Project Morpheus, de VR-bril van Sony. Volgens Sony zal het erg aantrekklijk gaan worden voor Japanse gamers. Wat hier precies mee bedoeld word is niet bekend, maar het is zeker dat de focus bij de Tokyo Game Show op de PlayStation 4 zal liggen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.