Dead Island: Epidemic is nu in open bèta

Dead Island: Epidemic is nu in open bèta

De door zombies geteisterde hack & slash action arena is nu in open bèta want Deep Silver heeft Dead Island: Epidemic ontketend voor alle spelers om gratis mee te doen op Steam. Fans van zowel co-op als team-based competitieve gameplay kunnen de game nu gratis spelen op Steam en deel uitmaken van de laatste ontwikkelingsfases. Met de open bèta krijgt Dead Island: Epidemic een grootse content update.

Crossroads brengt een verrijking in de PvE ervaring van DI:E. Het biedt meer variatie, hogere replayability en meer uitdaging – onafhankelijk van je skill level. Zowel beginners als veteranen krijgen toegang tot een modus waar ze veel plezier aan kunnen beleven terwijl ook de spelervaring tussen de PvE en PvP worden verenigd. Levels van individuele karakters hebben plaatsgemaakt voor een globaal karakter level dat van toepassing is op elk karakter. Als je een nieuw level bereikt, speel je voor ieder karakter beloningen vrij. Het levelen van wapens en workbenches maakt plaats voor een nieuw wapenmodificatiesysteem dat gebaseerd is op loot: Wanneer spelers wedstrijden doen, verdienen zij wapenmodificaties (met verschillende gradaties van zeldzaamheid: common, uncommon, rare, epic en legendary) die steeds krachtigere en meer unieke gameplay voordelen geven. Karakter wapen expertise heeft plaatsgemaakt voor een unieke passieve skill voor ieder karakter. Een slimmer dropsysteem zorgt voor gegarandeerde drops en minder willekeurigheid.

Dead Island: Epidemic is een snelle multiplayer action hack & slash game waarin spelers tegen elkaar strijden voor hulpmiddelen met een arsenaal aan gemodificeerde wapens, een scala aan verwoestende krachten, en ouderwets teamwork. En yep, we hebben ook zombies.

Dead Island: Epidemic is verkrijgbaar als een Free-to-Play PC titel op Steam en bevat alle kenmerkende elementen die deel uitmaken van een Dead Island ervaring.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.