Origineel Dead Island-personage Xian Mei komt naar Dead Island: Epidemic

Origineel Dead Island-personage Xian Mei komt naar Dead Island: Epidemic

Opnieuw baant een van de originele Dead Island helden haar weg naar Dead Island: Epidemic nu ook Xian Mei zich in de strijd werpt. Xian Mei heeft tot nu toe weten te overleven doormiddel van haar scherpe geest en nog scherpere wapens, en zo wil ze het graag houden. Ze is een mobile burst damage karakter die met haar zwaarden het gevecht inspringt en massale schade toedient voordat ze temidden van haar illusies weer verdwijnt. Ze laat haar vijanden verward, op het verkeerde been, en kort daarna, dood achter. Deze nieuwste Dead Island: Epidemic Survivor Lowdown video laat Xian Mei’s unieke vaardigheden en gameplay stijlen zien, en geeft wat handige tips over hoe deze het best kunnen worden gebruikt tegen zowel zombies als andere overlevenden.
En van koelbloedige huurlingen gaan we naar koelbloedige moordenaars (letterlijk): Deep Silver en Stunlock Studios voegden onlangs de kille mutante Hailey toe, precies op tijd voor de winter en het kerstseizoen. De feestelijke Dead Island: Epidemic Survivor Snowdown laat Hailey’s coole repertoire van vaardigheden en capaciteiten zien.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.