Dead Nation deze week naar PlayStation Vita

Dead Nation deze week naar PlayStation Vita

Begin maart verscheen de PlayStation 4-versie van Dead Nation die oorspronkelijk uitkwam voor de PlayStation 3. Tijdens de E3 van 2013 maakte Sony bekend dat de game ook naar de PlayStation Vita zou komen. Sindsdien is het lang stil gebleven rond de Vita-versie van Dead Nation maar nu heeft Sony laten weten dat de zombiegame deze week beschikbaar zal zijn voor de PlayStation Vita.

PlayStation 3 bezitters de de game al hadden krijgen goed nieuws, want hun krijgen de Vita-versie gratis. De cross-buy-ondersteuning geldt ook voor de Road of Devastation DLC. Indien je niet over de PlayStation 3-versie beschikt zal je €7,99 euro moeten betalen, de DLC kost €3,99 euro. Echter kan je ook een bundel met de basisgame en DLC aanschaffen waar je maar €9,99 euro voor kwijt bent.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.