December Xbox Games with Gold Line-up bekend

December Xbox Games with Gold Line-up bekend

Als jij Xbox Live Gold lid bent, dan heeft Games with Gold voor jou vier nieuwe games om toe te voegen aan jouw gamecollectie voor de maand december. Xbox One krijgt twee speciale titels en twee Xbox 360-titels via Xbox One Backward Compatibility.

Voor Xbox One wordt Sleeping Dogs: Definitive Edition toegevoegd aan de Games with Gold decemberpromotie met explosieve actie aangewakkerd door een mix van dodelijke martial arts, evenals de first-person survival horrorgame, Outlast. Op Xbox 360 en Xbox One kunnen Xbox Live Gold leden door middel van Backward Compatibility de maand beginnen met het spelen van de hoog gewaardeerde adventure game, Outland en de ultieme racegame Burnout Paradise.
Zoals gebruikelijk zullen alle games voor een beperkte tijd beschikbaar zijn om te downloaden, als onderdeel van het lopende Games with Gold programma:
*Sleeping Dogs: Definitive Edition: Te downloaden tussen 1-31 december op Xbox One
*Outlast: Te downloaden tussen 16 december – 15 januari op Xbox One
*Outland: Te downloaden tussen 1-15 december op Xbox 360 & Xbox One
*Burnout Paradise: Te downloaden tussen 16-31 december op Xbox 360 & Xbox One

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.